dissabte, 18 de febrer de 2012

S’inaugura al Clínic l’exposició fotogràfica del projecte Interlife

projecte_interlifeEn el marc de la col·laboració entre el Clínic i Novartis en el projecte Interlife, i paral·lelament a l’aparició del llibre del periodista Marcos González en el què explica el dia a dia dels seus protagonistes a Kenya, l’Hospital Clínic ha gaudit de l’oportunitat de ser el primer centre en oferir l’exposició del material fotogràfic que ilustra l’obra de González. Les fotografies es podran mirar i admirar fins el mes d’abril de 2012 a la planta 1 del centre, al llarg de les escales senars de l’Ala Nord.

El projecte Interlife de Novartis es va iniciar el 2009 amb l’ànim de desenvolupar un centre d’excel·lencia en trasplantament renal a l’Hospital Nacional de Kenya (KNH) a través de la formació i capacitació de professionals sanitaris en aquell país, la promoció de les seves capacitats internes, el desenvolupament d’infrastructures tecnològiques necessàries i la implementació d’un programa d’accés a medicaments.

Per portar a bon terme aquest propòsit, el projecte compta amb la col·laboració efectiva d’un equip de professionals sanitaris espanyols especialitzats en els diferents àmbits assistencials involucrats, provinents de l’Hospital Clínic de Barcelona, de l’Hospital Marqués de Valdecilla de Santander i de la Societat Espanyola de Trasplantaments.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.