Categories

Entrada publicada a:

dijous, 2 de febrer de 2012

Mostra de revistes d’estudiants i apunts de Medicina dels segles XIX i XX

Aquesta exposició es fa en el marc del cicle Medicina i Societat que organitza la mateixa Facultat sota la coordinació del Dr. Ferran SabatéLa Facultat de Medicina aprincipis de segle XX
El vestíbul de la Facultat de Medicina de la UB (Casanova, 143) acull, del 26 de gener al 29 de març, una mostra de revistes publicades pels estudiants de Medicina i d’apunts dels segles XIX i XX. Aquesta exposició es fa en el marc del cicle Medicina i Societat que organitza la mateixa Facultat sota la coordinació del Dr. Ferran Sabaté, professor del Departament de Salut Pública i coordinador de la Unitat d’Història i Ètica Mèdica de la UB. La mostra consisteix en un recull de revistes d’estudiants, nascudes principalment en el context de les associacions d’alumnes. També s’hi poden trobar apunts de carrera dels estudiants, un gènere molt important en la formació universitària en una època en què hi havia pocs llibres a l’abast de l’alumnat.

Més informació sobre aquesta i d’altres exposicions al web de la UB.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.