divendres, 17 de febrer de 2012

La II Reunió Anual Terapèutica en Psiquiatria, a punt

Reunión Anual Terapèutica en Psiquiatria

Els dies 23 i 24 de febrer es celebra a l’Auditori AXA de Barcelona (Avinguda Diagonal núm 547) la II Reunió Anual de Terapèutica en Psiquiatria, jornada organitzada pel Dr. Cristóbal Gastó, Dra. Rosa Catalán, Dra. Joana Guarch, Dr. Víctor Navarro i Sr. Rafael Penadés, dels serveis de Psiquiatria i de Psicologia Clínica de l’Hospital Clínic, que compta amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona. El principal objectiu de la trobada serà l’intercanvi de diferents punts de vista, així com l’actualització de coneixements enter els especialistes respecte al diagnòstic diferencial i al tractament de les malalties mentals severes.

La jornada tractarà de diversos aspectes com la teràpia electroconvulsiva en l’esquizofrènia, la neuroimatge, les manifestacions neurològiques de l’esquizofrènia, els nivells de liti en relació al trastorn bipolar, el sobrediagnòstic del trastorn bipolar, els trastorns d’ansietat i el tractament farmacològic i psicològic, els medicaments indicats per a la depressió, la psicosi i l’esquizofrènia, el diagnòstic diferencial dels símptomes afectius en la psicosi, o la utilitat de la rehabilitació cognitiva en l’esquizofrenia.

Totes les persones interessades en obtenir més informació es poden dirigir a la secretaria tècnica: Meetingpharma; Sr. Fernando Ochoa; Tel. 934703513, o visitar el web de la Reunió.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.