Categories

Entrada publicada a:

dijous, 23 de febrer de 2012

forumClínic participa en el llibre “Cómo la tecnología cambió mi vida”

como-la-tecnologia-cambio-mi-vida

El dilluns 20 de febrer els companys de forumClínic van assitir a la presentació del llibre Como la tecnología cambió mi vida publicat per JdeJ Editors i patrocinat per Telefónica, on més de 50 empresaris, experts i usuaris analitzen el desenvolupament i futur de les noves tecnologies.

Entre els autors presents a l’acte, celebrat a Torre Telefónica-Diagonal de Barcelona, hi havia Inmaculada Grau, directora de forumClínic; Kim Faura, Director General de Telefònica a Catalunya; Ferran Adrià, director de El Bulli Foundation; Eudald Carbonell, director de l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social); Jaume Gurt, director general d’InfoJobs; Ismael Nafría, director de continguts digitals de La Vanguardia – Grup Godó, i Josep A. Planell, director de l’institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC).

El llibre vol difondre les principals innovacions tecnològiques i les seves diferents aplicacions socials per facilitar i fer més senzilla la vida cotidiana. Els drets d’autor que es recullin de la venda del llibre es destinaran a una fundació o oenegé que seleccionarà Telefónica.

Per a  més informació: forumClínic

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Etiquetes

    Els comentaris estan tancats.