divendres, 17 de febrer de 2012

Exposició fotogràfica “Jugant a infermeres” a Consultes Externes

20120217jugantinfermeres

Durant els mesos de febrer i març, l’edifici de Consultes Externes del Clínic, concretament la sala d’espera de l’Institut Clínic de Neurociències, és la seu de l’exposició Jugant a infermeres de Maite Castillo, infermera i fotògrafa afeccionada, que en aquesta ocasió ha volgut unir el seu joc preferit d’infantesa, els playmobil, amb el joc actual del seu propi fill, la seva professió d’infermera i la seva afecció a la fotografia. El resultat és una simpàtica i entranyable visió de la important tasca assistencial d’infermeria.

Podeu deixar els vostres comentaris sobre l’exposició a: http://maite-castillo-fotografia.blogspot.com/

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.