Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 31 de gener de 2012

Vota la investigació més important del 2011 a La Vanguardia

La votació es restringeix a vuit finalistes, entre els que es troba el Consorci Espanyol per a l’Estudi del Genoma de la LeucemiaVanguardia de la ciencia
Fins al 29 de febrer, La Vanguardia convida els ciutadans a votar quina és, segons la seva opinió, la investigació científica més important que s’ha realitzat a Espanya el 2011. La votació es restringeix a vuit finalistes proposats pel Comitè Científic Assessor del premi. S’han tingut en compte criteris d’excel·lència de les investigacions i que el seu director o el seu primer autor, siguin de la nacionalitat que siguin, treballin en un centre de recerca espanyol. Entre ells es el troba Consorci Espanyol per a l’Estudi del Genoma de la Leucèmia, dirigit per Elías Campo, de l’Hospital Clínic-IDIBAPS i la Universitat de Barcelona, i Carlos López-Otín, de la Universitat d’Oviedo. Coneguin a la resta de finalistes i votin pel seu candidat a www.lavanguardia.com.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.