dimarts, 24 de gener de 2012

Histocell desenvoluparà un medicament cel·lular contra la fibrosi pulmonar d’una patent del CSIC i l’Hospital Clínic

Histocell, l’Hospital Clínic de Barcelona i el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) han tancat un acord de llicènciaDr. Antoni Xaubet i Dra. Ana Serrano amb part del seu equip
Histocell, l’Hospital Clínic de Barcelona i el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) han tancat un acord de llicència pel qual la biotecnològica basca invertirà un mínim de tres milions d’euros i la seva capacitat d’industrialització de medicaments cel·lulars per avançar durant els propers tres anys en el desenvolupament de medicaments per a la fibrosi pulmonar idiopàtica. Genoma España, a través del programa Innocash, aportarà a l’empresa 450.000 euros de finançament addicional en forma de préstec. L’equip que desenvolupa l’aproximació terapèutica que podria convertir-se en el primer tractament per a la fibrosi pulmonar idiopàtica està encapçalat per la Dra. Ana Serrano, investigadora de l’IIBB-CSIC, i el Dr. Antoni Xaubet, metge investigador de l’Hospital Clínic – IDIBAPS.

Informació via Biocat.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.