Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 30 de gener de 2012

El Pare Noel també va passar pel Clínic

Voluntaris RSC Nadal 2011
El Pare Noel, també aquest any, va voler passar pel Clínic el tant assenyalat día de Nadal i obsequiar els pacients ingressats a l’hospital, a la Maternitat i a Barnaclínic amb un lot de productes de 13 empreses col·laboradores. Ens nens ingressats a Psiquiatria Infantil van ser, especialment, els protagonistes de la jornada. Coordinats pels companys de Responsabilitat Social Corporativa, els voluntaris i voluntàries van col·laborar de forma entusiasta i van repartir uns 600 lots de Nadal.

Des de l’Hospital Clinic de Barcelona volem donar les gràcies a tots els què van fer possible que el día de Nadal 2011 fos tant màgic, i especialment a les empreses col·laboradores i als voluntaris que, de forma desinteressada, van voler participar en aquesta acció.

empreses col·laboradores

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.