Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 2 de gener de 2012

El Dr. Manuel Bernal, Soci Honorari de la Societat Xilena d’ORL

Dr. Manuel BernalEl Dr. Manuel Bernal Sprekelsen, cap de servei d’ORL del Clínic (ICEMEQ), va rebre el passat novembre de 2011 el nomenament de Soci Honorari de la Societat Xilena d’Otorinolaringologia, Medicina i Cirurgia de Cap i Coll, en reconeixement a la seva brillant trajectòria i destacada contribució al desenvolupament d’aquesta especialitat al país llatinoamericà. Així mateix, va ser conferenciant convidat al LXVIII Congrés Xilè d’ORL, Medicina i Cirurgia de Cap i Coll que es va celebrar a la coneguda ciutat costera i turística de Viña del Mar.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  ,

  Els comentaris estan tancats.