Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 14 de desembre de 2011

La Fundación Colegio de Médicos de Córdoba premia un treball sobre consell genètic en càncer de còlon i recte

El treball apunta la necessitat d’incloure els gens MSH6 i MUTYH al cribratge genètic del càncer de còlon i recte de debut precDr. Sergi Castellví-Bel, Dra. María Dolores Giráldez, Dr. Francesc BalaguerUn treball publicat a Clinical Cancer Research per investigadors de l’Hospital Clínic – IDIBAPS  apunta la necessitat d’incloure els gens MSH6 i MUTYH al cribratge genètic del càncer de còlon i recte de debut precoç (= 50 anys). Aquest article ha estat premiat per la Fundación Colegio de Médicos de Córdoba – Fundación Barclays amb el IX Premio Nacional de Investigación. El guardó premia el millor treball publicat al 2010 per metges col·legiats. La Dra. María Dolores Giráldez és la primera signant d’aquest estudi, que té com a co-directors al Dr. Sergi Castellví-Bel i el Dr. Francesc Balaguer i entre els darrers signants al Dr. Antoni Castells, tots ells de l’equip IDIBAPS Oncologia gastrointestinal i pancreàtica de l’IDIBAPS – Hospital Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.