Categories

Entrada publicada a:

divendres, 16 de desembre de 2011

El Dr. Francisco Cervantes protagonista del Programa Educacional del 53 Congrés de la Societat Americana d’Hematologia

Dr. Francisco CervantesPer invitació de la Societat Americana d’Hematologia, el doctor Francisco Cervantes, metge consultor sènior del Servei d’Hematologia del Clínic, ha impartit la sessió “Recent issues in myeloproliferative neoplasms” dins del Programa Educacional del 53 Congrés d’aquesta societat, celebrat a San Diego (Califòrnia) del 9 al 13 de desembre de 2011 i al qual han assistit 18.000 hematòlegs de tot el món. Fins ara només dos espanyols havien tingut aquest privilegi. El Programa Educacional és una de les activitats més populars del congrés de la societat americana i l’assistència a les sessions ha estat multitudinària.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.