Categories

Entrada publicada a:

dijous, 10 de novembre de 2011

‘Triángulo Radiológico’, conveni en el què participa el Clínic, premiat Millor Idea 2011 per Diario Médico

Premis Mejor Idea 2011

L’acord de col·laboració Triángulo Radiológico per al desenvolupament d’activitats assistencials i de recerca en l’àmbit de la radiologia, la imatge mèdica i la teleradiologia, i en el què participa l’Hospital Clínic de Barcelona juntament amb la Unitat Central de Radiodiagnòstic de Madrid i l’Hospital Universitari La Fe de València, ha estat guardonat amb un premi Mejores Ideas 2011 que otorga la publicació especialitzada en medicina Diario Médico. Va recollir el guardó, en representació del Clínic, el Dr. Lluís Donoso, director del Centre de Diagnòstic per la Imatge (CDI).

El conveni estableix un marc general de cooperació entre els tres centres que s’anirà implementant a través d’acords específics. Entre les principals línies de desenvolupament d’aquest acord marc es troben la difusió tecnològica i la innovació, la docència, la recerca, l’assessorament mutu i l’intercanvi de professionals especialistes. L’objectiu és optimitzar els recursos tècnics, així com els professionals i els d’informació i coneixement per a un major estalvi econòmic, i al mateix temps posicionar el nostre país com a líder a Europa en la imatge mèdica.

Entre les activitats concretes que s’estan portant a terme actualment destaquen un projecte d’avaluació tecnològica inclòs dins el projecte europeu EuroBioimaing; un estudi sobre l’organització del treball distribuit en grups, i un tercer sobre l’extracció i obtenció d’informació amagada mitjançant computació.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.