divendres, 4 de novembre de 2011

La Dra. Pilar Brito-Zerón rep el premi 2011 a la internista jove de la SEMI

premipilarbritoLa Dra. Pilar Brito-Zerón, resident de 5è any de Medicina Interna i adscrita al servei de Malalties Autoimmunes del Clínic, ha resultat la guanyadora d’enguany del Premi a l’Internista Jove que otorga la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI). El premi es va entregar en el decurs del XXXII Congrés Nacional d’aquesta Societat que es va celebrar a Maspalomas (Gran Canària) a finals d’octubre. La SEMI atorga anualment aquest guardó a l’internista menor de 35 anys que ha destacat per la seva tasca científica durant l’any precedent.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.