Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 29 de novembre de 2011

Homenatge sorpresa dels companys al Dr. Josep M. Bordas

Un moment de l'acte d'homenatgeEl passat dilluns 28 de novembre els membres de la Unitat d’Endoscòpia tenien una cita especial a la sala d’actes Farreras Valentí per homenatjar al Dr. Josep M. Bordas amb motiu de la seva jubilació. Tot i que tothom del Clínic estava convidat a assistir-hi, l’acte havia estat promogut amb total discreció per part dels companys i de la direcció de l’Institut Clínic de Malalties Digestives i Metabòliques (ICMDiM), per tal que fos una sorpresa per a l’homenatjat.

El Dr. Josep Llach va donar la benvinguda als presents, i tot seguit van intervenir el Dr. Joan Rodés, el Dr. Enric Brullet i la Sra. M. Jesús Pérez, que van parlar de l’evolució de l’endoscòpia digestiva a l’Hospital Clínic i van dibuixar el perfil personal del Dr. Bordas i la seva empremta professional a la Unitat. Com a cloenda, el Dr. Josep M. Piqué, director general de l’hospital, va dirigir unes paraules a tots els assistents.

Després de les intervencions, es va mostrar al Dr. Bordas la placa amb el seu nom que lluirà a partir d’ara a l’entrada de la Unitat d’Endoscòpia del Clínic, que serà coneguda com a Unitat d’Endoscòpia Josep M. Bordas.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.