Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 7 de novembre de 2011

El projecte GAPI, a la newsletter de La Unió

La Dra. SebastiánLa Dra. Laura Sebastián, Gerent de CAPSE-Gesclínic, ha participat recentment a la newsletter de la Unió, l’Associació d’Entitats i Socials de Catalunya. La doctora, amb la col·laboració de August Anguita Guimet, Director Assistencial del Cap Les Corts i Lidia Paris Puigcerver, Cap Econòmic i Administratiu de Gesclínic, ha explicat el funcionament del projecte GAPI, dins de la secció Bones pràctiques. En aquest apartat, els tres professionals han descrit el modus operandi del GAPI, i han detallat els objectius, línies de treball i organització de l’equip.

El Grup d’Autogestió de Professionals Incentivats (GAPI) és una iniciativa pionera que es desenvolupa al CAP Les Corts, i que es basa en l’aplicació d’un nou mètode d’autogestió professional en l’entorn de l’atenció primària. Està dirigit pel Dr. Anguita, i porta en actiu des de febrer de 2009.

La Unió és l’associació empresarial d’entitats sanitàries i socials més antiga de Catalunya. La titularitat dels membres associats està formada per diverses figures jurídiques com fundacions privades, consorcis, ens públics, societats mercantils, ordes religiosos, associacions, mutualitats i entitats locals.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.