Categories

Entrada publicada a:

divendres, 11 de novembre de 2011

L’Institut d’Hematologia i Oncologia participa a les Guies Clíniques de l’ESMO

El Professor Emili Montserrat - Annals of OncologyLa European Society of Medical Oncology (ESMO) és una prestigiosa organització professional europea líder en la seva especialitat, compromesa amb els avenços oncològics i amb la promoció de l’abordatge multidisciplinar en el tractament i cura del càncer. Les guies que publica són un recull dels millors estàndards aportats per reconeguts experts a nivell mundial, i tenen gran ascendència entre els oncòlegs d’arreu del món. Enguany, l’ICMHO ha participat, per mitjà del Professor Emili Montserrat, en la redacció de les recomanacions sobre la leucèmia limfàtica crònica, malaltia en la què el Clínic és centre de referència mundial. L’article es pot aconseguir a Annals of Oncology nº 22 (suplement 6)  o al web de l’ESMO.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.