Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 30 de novembre de 2011

El Dr. Manuel Santiñá, nou secretari de la SECA

Manel_SantinyaEl Dr. Manuel Santiñá, adscrit a la Direcció de Qualitat i Seguretat Clínica, president de la Comissió de Violència Intrafamiliar i de Gènere de l’hospital i coordinador de la Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut, ha estat nomenat recentment secretari de la Societat Espanyola de Qualitat Assistencial (SECA), càrrec que té una durada de 2 anys, ampliables a 2 més.

La SECA és una entitat científica de caràcter multidisciplinar, la missió de la qual és fomentar i impulsar la millora contínua de la qualitat assistencial en l’àmbit sanitari. Entre les seves activitats es troba la d’afavorir l’intercanvi d’informació i experiències en gestió de qualitat, promoure el debat entre els professionals, orientar la recerca en aquest àmbit, elaborar estudis i informes sobre la matèria i organitzar activitats de promoció de la qualitat assistencial. Organitza anualment un congrés nacional dedicat a aquesta disciplina que s’ha convertit en referència nacional i internacional, sobre tot als països llatins.  Per a més informació, es pot consultar el seu web a www.calidadasistencial.es

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.