Categories

Entrada publicada a:

divendres, 25 de novembre de 2011

El Clínic i la UB acullen la III Jornada Tècnica d’Infermeria de La Unió

Font: Unió Catalana d'HospitalsL’Hospital Clínic de Barcelona i la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona van acollir, el passat 16 de novembre, la ‘III Jornada Tècnica Innovacions Infermeres en Temps de Crisi’ que organitzava La Unió Catalana d’Hospitals (UCH) amb l’objectiu de compartir experiències innovadores en tots els sectors de salut i en tots els àmbits professionals on intervé infermeria. A la jornada hi van assistir uns 200 professionals.

La presentació de la jornada va anar a càrrec de la Dra. Adelaida Zabalegui -directora infermera del Clínic i membre del Consell Assessor (CTA) d’Infermeria de l’UCH- i d’Anna Riera -directora assistencial, d’anàlisi sectorial i de participació de la mateixa entitat-, després de la qual el Sr. Joan Elíes, comunicador i professor a EADA, va dictar la conferència inaugural ‘Un món nou: pensar diferent’, i es va presentar el ‘benchmarking’ de la UCH. A la taula rodona posterior es van presentar 5 experiències a càrrec de diversos professionals infermers, entre els quals es trobava el Sr. Jaume Güell, de l’Institut Clínic de Malalties Hematològiques i Oncològiques (ICMHO).

En les conclusions i cloenda d’aquesta III Jornada hi va participar, al costat de la Sra. Dolors Llorens, membre del CTA d’Infermeria de La Unió, el Dr. Josep M. Piqué, director general del Clínic.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.