Categories

Entrada publicada a:

divendres, 7 de octubre de 2011

Els premis Best in Class reconeixen el Clínic com a ‘Millor Hospital d’Espanya’

El Dr. Vilardell recogió el premio a Mejor Hospital de EspañaL’Hospital Clínic de Barcelona ha estat premiat per partida doble en la VI edició dels Premis Best in Class. El nostre centre va ser guardonat com a Millor Hospital d’Espanya de l’any 2011, reconeixement que també va obtenir la seva Unitat de Esquizofrènia.

La cerimònia va tenir lloc el passat dimecres 5 d’octubre, a Sevilla, i va comptar amb la presència del Dr. Jordi Vilardell, responsable de l’Àrea de Comunicació i Responsabilitat Social Corporativa, que va ser l’encarregat de recollir el premi a Millor Hospital d’Espanya en nom de la Direcció General de l’hospital, i del Dr. Miquel Bernardo, que va rebre el guardó de Millor Unitat de Esquizofrènia com a responsable de la Unitat.

Cada any, el diari especialitzat Gaceta Mèdica, juntament amb la Universitat Juan Carlos i la Càtedra d’Innovació i Gestió Sanitària, organitzen els premis Best in Class , que tenen com a objectiu reconèixer els hospitals, serveis i centres de salut que aspiren a l’excel·lència amb una gestió dirigida a la millora de la Qualitat Assistencial.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  1 Comentari

  1. Jose Antonio

   He sido operado de epilepsia en el Clinic y puedo confirmar ese premio pues ademas de buenos médicos como la Dra. Carreño, el Dr. Rumia u todo su equipo me trataron no solo como paciente, tambien a mis familiares apoyandolos en ese momento tan difícil. Así que mis más sinceras Felicitaciones al Clinic, y en especial a dichos doctores, al equipo de la unidad de epilepsia incluidos a psicologos y psiquiatras.