Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 17 de octubre de 2011

gAmis celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama amb una jornada sobre la nutrició

cmEl dimecres 19 d’octubre es celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama. Des de l’Hospital Clínic de Barcelona, i a través de gAmis (grup d’Ajuda mama i salut), es proposaran una sèrie d’activitats relacionades amb la nutrició en dones afectades amb càncer de mama, un tema molt important a l’hora de millorar la seva qualitat de vida.

Les persones afectades pel càncer de mama sovint busquen mètodes d’alimentació que no interfereixin en el tractament oncològic, i que les ajudi a combatre els vòmits provocats per aquest. A més, es procura que aquesta dieta sigui agradable al gust i que eviti la retenció de líquids. Durant el matí del 19 d’octubre, oncòlegs i nutricionistes del Clínic, una periodista i persones afectades xerraran sobre estratègies per saber més sobre aquest tema en una jornada de divulgació programada a la Facultat de Medicina de la UB (C / de Casanova, 143, aula 2 (Pi i Sunyer)), que començarà a les 09h00, i es clausurarà a les 13h30.

El Grup d’Ajuda Mama i Salut és una associació de dones afectades per aquest tipus de càncer vinculada a l’Hospital Clínic. A través del lema “Desmitifiquem el càncer de mama“, es comunica a través de diverses activitats per donar a conèixer millor tot el procés vinculat a aquesta malaltia, i oferir una visió positiva. Pots conèixer més sobre aquest grup a la seva pàgina web, http://www.gamisassociacio.org/, on pots descarregar el programa de la jornada.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.