Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 3 de octubre de 2011

Ferran Adrià i la Fundació Alícia cuinaran per als donants en l’última jornada de la campanya Tinc sang de Sibarita

Cartel promocional de Tinc sang de SibaritaEl cuiner Ferran Adrià i la Fundació Alícia tancaran la ruta gastronòmica de la campanya de donació de sang Tinc sang de Sibarita. El proper dimecres 5 d’octubre, oferiran una degustació de la seva pròpia cuina a tots els participants de la jornada de cloenda d’aquesta iniciativa, que ha resultat molt reeixida en la seva segona edició.

Tinc sang de Sibarita és una campanya organitzada pel Banc de Sang i Teixits, que té com a finalitat relacionar els bons hàbits alimentaris amb la donació de sang per fidelitzar i captar nous donants, acostant-se a les especialitats de molts dels millors cuiners catalans actuals. L’èxit que té aquesta campanya permet també recuperar bona part de les reserves de sang que s’han anat reduint al llarg de l’estiu.

Aquesta iniciativa destaca el valor de l’altruisme de la donació de sang a Catalunya, així com la col·laboració desinteressada de molts col·lectius implicats. Tots els xefs s’han sumat novament a aquesta campanya aportant la seva art com a reconeixement de la importància i aportació social que significa ser donant de sang.

Tots els que s’animin a donar sang, podran fer-ho des de les 8h30 del matí fins a les 21h00, a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Donat l’èxit de la campanya aquests dos anys, es recomana als donants que reservin hora de la donació a través del web www.donarsang.gencat.cat.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.