Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 24 de octubre de 2011

El Dr. Vicenç Riambau, nou membre de l’IAGS

El Dr. Vicenç RiambauEl Dr. Vicenç Riambau, cap de secció de Cirurgia Vascular de l’Institut Clínic del Tòrax (ICT)  i professor a la Universitat de Barcelona, és el primer metge espanyol que ha estat acceptat com a membre de la International Andreas Gruentzig Society, l’IAGS, una prestigiosa societat internacional formada per metges i científics amb especial interès i dedicació al coneixement avançat i el tractament de les malalties cardiovasculars.

L’IAGS es va crear al 1990 en honor del Dr. Andreas Gruentzig, pioner de la Cardiologia Intervencionista i creador de l’angioplàstia amb baló, més coneguda actualment com Angioplàstia Coronària o PTCA (Angioplàstia Coronària Transluminal Percutània). Actualment, és una organització de referència per a les companyes farmacèutiques i d’instrumentació mèdica, així com d’autoritats i agències sanitaries internacionals.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.