Categories

Entrada publicada a:

divendres, 7 de octubre de 2011

El Dr. Antoni Trilla, nomenat president de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut de la Generalitat

El Dr. Antoni TrillaEl Govern de la Generalitat ha nomenat president de l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya el Dr. Antoni Trilla, professor del Departament de Salut Pública de la UB,  secretari de la Facultat de Medicina i cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona.

L’AIAQS és una empresa pública, adscrita al Servei Català de la Salut que va ser creada el 2010 amb la missió de generar coneixement rellevant per contribuir a la millora de la qualitat, seguretat i sostenibilitat del sistema de salut, facilitant la presa de decisions als ciutadans, professionals, gestors i planificadors.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Etiquetes

  ,

  Els comentaris estan tancats.