dijous, 27 de octubre de 2011

El Clínic rep el premi a la Millor Pràctica de l’Administració Pública 2011 de la CECOT

Premis Cecot 2011

L’Hospital Clínic, representat pel seu Director General el Dr. Josep M. Piqué, va rebre el passat divendres 21 d’octubre el premi a la Millor Pràctica de l’Administració Pública 2011 de mans del President de la Generalitat, Sr. Artur Mas, durant la gal·la Nit de l’Empresari que la patronal catala CECOT celebra anualment i que enguany ha tingut com a seu el recinte firal de la ciutat de Terrassa, amb la presència de més de mil assistents.

Amb aquest premi, es reconeix el Clínic com a centre destacat en diversos àmbits:

 • Premis Cecot 2011Com a centre comunitari, pel seu model d’integració entre els diversos nivells assistencials que assegura un us òptim dels recursos a cada nivell.
 • Com a hospital terciari, per ser centre de referència a nivell nacional en procediments de màxima complexitat, a Catalunya i altres Comunitats Autònomes.
 • Com a centre de qualitat i d’eficiència, al situar-se entre els quatre millors hospitals espanyols en 10 d’11 ocasions, i essent el primer 7 vegades.
 • En la producció científica a l’Estat Espanyol, essent l’unic centre espanyol entre els 25 primers del món a través  del consorci IDIBAPS, del què també formen part la Universitat de Barcelona, el Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i el Consejo Superior de Investigaciones Científicas.
 • En el desplegament de projectes internacionals amb empreses i institucions de primer nivell mundial, i en la potenciació de la innovació dels professionals mitjançant patents i la creació d’empreses.
 • En el docent, per la seva qualitat en la docència clínica de grau i de post-grau, que porta a terme vinculat a la Universitat de Barcelona, que ha fet que sigui el centre escollit en primera opció pels residents 2010 a nivell nacional. Igualment, per l’alt nivell en l’oferta docent no universitària.
 • En el de gestió econòmica, per l’assoliment el 2008 de l’equilibri econòmic i pel manteniment de l’equilibri pressupostari  els darrers 7 últims exercicis. En aquest àmbit, en 2011 l’hospital ha posat en marxa un pla d’ajust que comporta una  reducció del 8% anual de les despeses. Aquest pla s’està portant a terme amb un alt grau d’assoliment i sense posar en risc el projecte de futur de  l’hospital ni els llocs de treball, i compta amb la participació i complicitat dels seus professionals.

El Clínic del futur

El projecte de futur de l’hospital es basa en continuar desplegant l’excel·lència en les seves diferents línies d’activitat, amb una visió integradora i atraient pels seus treballadors i oberta als pacients i a les altres institucions, capaç de generar riquesa i coneixement i compatible i necessari en un context de crisis econòmica.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  Els comentaris estan tancats.