Categories

Entrada publicada a:

dijous, 20 de octubre de 2011

El Clínic acull la presentació de “A su lado”, una guia per a les parelles de dones amb càncer de mama

La Sra. Escudero, el Dr. Casas, el Sr. Polo y la Sra. GironésL’Hospital Clínic va acollir ahir la presentació del llibre A su lado, una guia del càncer de mama dirigida a les parelles i familiars de les dones que pateixen aquesta malaltia que ha estat revisada en espanyol pel Dr. Francesc Casas, del servei d’Oncologia Radioteràpica l’Hospital Clínic. L’acte va tenir lloc a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, i formava part de les activitats organitzades per gAmis (grup d’Ajuda mama i salut) per commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama.

El Dr. Cases va liderar l’acte de presentació acompanyat pel Dr. Albert Biete, metge del Clínic i Patró de la Fundació Científica de l’Asociación Española Contra el Cáncer (AECC), la Sra. Celia Escudero, presidenta de gAmis, el Sr. Daniel Polo, director executiu de l’editorial Comanegra, i la, Sra. Montse Gironès, fisioterapeuta del Servei de Rehabilitació i membre fundador de gAmis.

Es tracta d’un llibre escrit per John W. Anderson, basat en la seva pròpia experiència personal, i que tracta de ser una ajuda en l’acompanyament de l’afectada. L’autor avança els obstacles als quals s’enfrontaran les dones diagnosticades de càncer de mama i als que l’envolten, perquè, com ha assenyalat el Dr Biete, “quan a un membre de la família li diagnostiquen càncer de mama, la resta també el pateix“. Els diferents participants van destacar la bona tasca del Dr Casas, i l’important que és la revisió professional d’aquest tipus de llibres-generalment d’autoajuda-, en què el lector busca respostes per a conviure amb la malaltia i el seu tractament.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.