Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 4 de octubre de 2011

57 metges residents de l’Hospital de Falköping, de Suècia, visiten el Clínic

La dra. Pons con la delegación del Hospital de FalköpingUna delegació de l’Hospital de Falköping, de Suècia, va passar el matí del divendres 30 de setembre al Clínic. Amb l’objectiu de conèixer el funcionament del nostre sistema MIR, un total de 57 metges residents d’aquest centre va visitar l’hotel, prenent bona nota de la nostra activitat.

La Dra. Francesca Pons, Directora de Docència del Clínic, va rebre als professionals que es van desplaçar a Barcelona, i va ser l’encarregada de presentar el pla de formació dels MIR en el nostre centre. També es va celebrar una taula rodona, n què hi va haver ocasió d’intercanviar experiències i opinions sobre els diferents mètodes de docència en aquest camp entre els dos països. Al costat de la Dra. Pons, també van participar en el debat nostres tutors de residents, la Dra. Montserrat Palau i el Dr. Pedro Castro, a més de dos MIR del Clínic, la Dra. Maria Perelló i el Dr. Emmanuel Coloma.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.