Categories

Entrada publicada a:

divendres, 16 de setembre de 2011

El Clínic rep la visita de Biodonostia, centre de referència en la recerca a Euskadi

20110919_Biodonostia_500

L’Hospital Clínic ha rebut la visita, el 15 i 16 de setembre, d’una delegació de Biodonostia – Institut d’Investigació d’Euskadi, centre de referència de la recerca biomèdica traslacional d’aquesta comunitat autònoma. La delegació la integraven Julio Arrizabalaga, Director Científic; Ander Izeta, Andrea Salinero i Ana Garmendia, de la Unitat d’Innovació d’aquest centre; i Alaitz Zabala, de l’àrea de Gestió Econòmicoadministrativa.

En la seva estada de dos dies entre nosaltres, els visitants s’han reunit amb el Dr. Josep M. Piqué, Director General del Clínic, i el Dr. Joan Bigorra, Director d’Innovació de l’hospital, i han conegut, de la ma de Joan Bigorra, Laura Sampietro-Colom, Albert G. Zamora, Teresa Lloret, Mireia Angulo, Albert Alonso, Albert Barberà Lluis i Pastora Martínez-Samper, els diferents projectes d’innovació sanitària que s’estan duent  a terme a l’Hospital Clínic, a l’IDIBAPS i a la Fundació Clínic. Així mateix, han tingut l’oportunitat de visitar el nou  Centre Esther Koplowitz (CEK) del carrer de Rosselló.

Biodonostia es el primer institut de recerca sanitària d’Euskadi, fruit del conveni entre el Servei Basc de Salut – Osakidetza i la Fundació BIO. Va néixer al 2008 amb la participació de diversos ens dedicats a l’administració pública, la docència i la investigació. En l’actualitat, compta amb sis Àrees d’Investigació i 20 grups que hi formen part, amb prop de 200 professionals que participen en nombrosos projectes a nivell nacional i europeu. Per a més informació, es pot visitar el web a www.biodonostia.org

En la fotografia, d’esquerra a dreta: Albert Alonso, Ana Garmendia, Andrea Salinero, Joan Bigorra, Laura Sampietro-Colom, Alaiz Zabala, Ander Izeta, Julio Arrizabalaga i Josep M. Piqué.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.