Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 20 de setembre de 2011

El Clínic celebra la conferència “Factors de risc i prevenció dels càncers més freqüents en la dona: mama, coll uterí, ovari i endometri”

Fòrum Salut ClinicEl dijous dia 29 de setembre reprenem el cicle de conferències en salut del Clínic amb un tema de gran interès, especialment per a totes les dones: Factors de risc i prevenció dels càncers més freqüents en la dona: mama, coll uterí, ovari i endometri, a càrrec dels doctors Xavier Caparrós, Pere Fusté i Sergi Martínez-Román, de l’Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia (ICGON). Aquests especialistes de reconegut prestigi ens donaran les pautes a seguir per poder evitar al màxim aquesta malaltia que, només en el cas del càncer de mama, afecta cada any aproximadament a unes 16.000 dones al nostre país.

Fòrum Salut Clínic és un cicle de conferències de divulgació sanitària que respon a la voluntat de proximitat amb els ciutadans i la vocació docent del Clínic. Us recordem que l’entrada és lliure i no cal fer reserva.

Us esperem el dijous 29 de setembre a les 18:30h la Sala d’Actes Farreras Valentí de l’Hospital Clínic (C / Villarroel, 17. Escala 9, 3a planta).

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  2 Comentaris

  1. celina

   hola soy medica y me gustaria recibir informacion de su pagina
   quisiera suscribirme soy de san juan argentina gracias

  2. 90Mil Ciudadanos

   Hola, amigos del Clínic: Enhorabuena por estas iniciativas
   divulgativas. Haremos lo posible por asistir. Un abrazo a todo el
   pesonal médico y sanitario. 90Mil Digital