Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 6 de juny de 2011

El Professor Emili Montserrat, elegit membre del Comitè de Direcció de l’Institut Europeu del Limfoma

20110606elimontserrat_180El Professor Emili Montserrat, Catedràtic de Medicina i consultor sènior de l’Institut d’Hematologia i Oncologia de l’Hospital Clínic i president de la European Research Initiative on Chronic Lymphocytic Leucemia (ERIC), ha estat elegit membre del Comitè de Direcció de l’Institut Europeu del Limfoma (European Lymphoma Institut, ELI). Aquest institut, creat recentment, té com a objectius fonamentals promoure l’educació, recerca i divulgació dels coneixements sobre els limfomes i malalties afins. El lideren una sèrie d’investigadors amb una llarga i reconeguda trajectòria en l’estudi d’aquestes malalties.

Amb aquesta nova incorporació, el Comitè de Direcció de l’ELI queda format pel Dr. Bertrand Coiffier (França), principal impulsor del projecte; Franco Cavalli (Suissa); Máximo Federico (Itàlia); Andreas Engert (Alemanya); Martin Dreyling (Alemanya); André Bosly (Bèlgica); Peter Johnson (Regne Unit) i el recentment elegit Emili Montserrat (Espanya). Pel Dr. Montserrat, aquest institut constitueix una oportunitat única per a establir sinèrgies amb altres institucions i promoure programes de formació i investigació conjunts. L’ELI compta actualment amb dues seus, una a Lyon i l’altra a Mòdena, i en un futur podria emplaçar una tercera seu a la ciutat de Barcelona.

Més informació a www. eli.eu i www.ericll.org

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.