Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 29 de juny de 2011

El Dr. Carles Paré, premi Edler d’imatge cardíaca

20110629pareEl Dr. Carles Paré, del Laboratori d’Ecocardiografia del Servei de Cardiologia de l’ICT, ha rebut el premi ‘In Memoriam de I. Edler’, en la seva XXI edició, durant la XXV Reunió Anual de la Imatge Cardíaca, celebrat a Madrid els passats 1 al 4 de juny. Aquest premi, que porta el nom del pioner que va desenvolupar l’ecocardiografia, és un reconeixement a la trajectòria professional del Dr .Paré com a impulsor de la imatge cardíaca durant els ultims 30 anys. En l’acte d’entrega, el Dr. Paré va oferir la lectura Pasado, presente y…¿Tienen futuro? de las técnicas de imagen en la resincronización cardíaca.

Comparteix aquesta entrada

 • Delicious
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • LinkedIn
 • StumbleUpon

  1 Comentari

  1. Montserrat

   Moltes felicitats, ben merescut.