Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 29 de juny de 2011

El Dr. Antoni Coca, director de la nova càtedra de Medicina Interna de la UB

Foto-DrCOCA_180El Dr. Antoni Coca, director de l’ICMiD, és des del proppassat 15 de juny catedràtic de la primera càtedra de medicina interna d’Espanya, la Càtedra de Medicina Interna UB-SEMI-Menarini, adscrita a la Facultat de Medicina de la UB, i que té el suport de la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI), de la Fundació Espanyola de Medicina Interna (FEMI), i dels Laboratoris Menarini.

De la ma del Dr. Coca, la nova càtedra té com a objectiu la promoció d’activitats docents i investigadores en medicina interna, així com la col·laboració entre investigadors i professors de prestigi en aquest àmbit, tant a Espanya com a Amèrica Llatina, per tal que els metges puguin adquirir els coneixements, les habilitats i les aptituds necessàries per a una pràctica mèdica d’excel·lència.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.