Categories

Entrada publicada a:

dijous, 16 de juny de 2011

El Clínic ret homenatge als seus jubilats

Los jubilados de 2010Ahir l’Hospital Clínic va celebrar el tradicional Acte de Reconeixement als Jubilats el 2010. L’esdeveniment va estar presidit pel director general de l’hospital, el Dr Josep Maria Piqué, que a més va estar acompanyat pel Dr Josep Brugada, Director Mèdic, la Dra Adelaida Zabalegui, Directora d’Infermeria i la Sra Mª Jesús Santos, Directora de Recursos Humans.

Durant l’acte, en representació dels 72 treballadors jubilats l’any passat, van parlar el Dr Vicenç Cararach, del Servei d’Obstetrícia ICGON, i la Sra Mª Mercè Jané, infermera del Servei de Hemoteràpia i Hemostàsia CDB. Després del lliurament d’obsequis commemoratius, com un rellotge Hamilton amb la data de la seva desvinculació al Clínic, la jornada es va clausurar, com és habitual, amb una copa de cava.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.