dimarts, 3 de maig de 2011

Primeres implantacions empresarials al Parc BZ Barcelona Innovació

Primeres implantacions empresarials Barcelona BZ

Avui s’han signat diversos contractes i protocols amb els representants de les entitats que projecten implantar els seus centres al Parc BZ del Polígon de la Zona Franca. Les primeres empreses que s’implantaran al nou parc tecnològic són Universitat de Barcelona, Acciona/Hermés Logística, Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, i Fundació La Salle Techonova Barcelona juntament a un projecte audiovisual que està en fase molt avançada amb l’entitat Gestora en la que participen Endemol, Vértice 360, RBA, Benecé Produccions i 3A Management. L’alcalde de Barcelona i president del Consorci de la Zona Franca, Jordi Hereu, ha presidit l’acte en el que ha participat la Gerent de la Fundació Clínic, Dra. Pastora Martínez.

El parc tecnològic BZ Barcelona Zona Innovació, el nou pol d’innovació industrial que es desenvoluparà en el polígon de la Zona Franca de Barcelona, es troba a punt d’iniciar la seva fase constructiva en els terrenys recuperats de l’antiga factoria SEAT.

Aquest projecte de llarg abast que pretén potenciar Barcelona com un enclavament de referència de la indústria innovadora en els sectors de l’alimentació, la biotecnologia i la cultura, enfoca la fase d’obres amb el compromís explícit d’una sèrie d’entitats econòmiques i científiques emblemàtiques de la ciutat com són la Universitat de Barcelona, la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, Acciona/Hermés Logística, La Salle Technova Barcelona i un grup de productores audiovisuals com Endemol, Vértice 360, RBA, Benecé Producciones i 3A Management.

Aquest conjunt d’entitats i empreses avui han oficialitzat el seu suport al projecte BZ Barcelona Zona Innovació en un acte públic en presència del alcalde de Barcelona i president del Consorci de la Zona Franca (CZFB), Jordi Hereu i del delegat de l’Estat al CZFB Manuel Royes.

Manuel Royes ha signat diversos contractes i protocols amb els representants de les entitats que projecten implantar centres seus en el parc tecnològic, de manera que els projectes podran començar les seves obres en les pròximes setmanes, entre elles, la rehabilitació d’espais preexistents i la construccions de noves naus industrials i edificis, alguns dels quals ja seran operatius aquest 2011.

Per part de la resta d’entitats involucrades en el projecte, han participat en l’acte el rector de la UB, Dídac Ramírez, la gerent de la Fundació Clínic, Pastora Martínez, el director d’Acciona Logística, Javier Asensio, el Gerent de La Salle Technova Barcelona, Ramon Ollé, i directius d’empreses productores audiovisuals com Jordi Bosch, president d’Endemol España, Antoni Esteve, vicepresident de Vértice 360, Enrique Iglesias, conseller delegat de RBA, Xavier Atance, president de Benecé Produccions i Antoni Cruz, president de 3A Management.

BZ Barcelona Zona Innovacio

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.