diumenge, 15 de maig de 2011

La Cadena de Recomanacions Actimel dóna suport a la recerca en immunologia a través de la Fundació Clínic

Cadena de recomendaciones de ActimelLa Fundació Clínic participa en una iniciativa del grup Danone per promocionar la recerca en el sistema immunitari. Amb una campanya Online, recolzada a través d’anuncis i xarxes socials, es convida als usuaris a recomanar Actimel en el seu portal web. Cada recomanació es tradueix en un euro que Danone donarà a la recerca d’equips de referència. Un dels projectes finançats tracta sobre la immunodeficiència de la molècula MyD88, i estarà dirigit pel Dr Manuel Juan Otero, investigador de l’IDIBAPS i l’Hospital Clínic de Barcelona.

MyD88 és una molècula central de la immunitat innata antimicrobiana, i que és la responsable d’un tipus d’immunodeficiència primària. Aquest estudi tracta de comprendre millor les diferències de fenotip clínic entre pacients amb la mateixa mutació, que podria estar present en més ciutadans dels que es pensava.

Aquest donatiu de Danone pretén arribar fins als 100.000 euros, que es repartiran entre el projecte de la Fundació Clínic i un altre de la Universidad de Navarra, també relacionat amb la immunodeficiència. Fins ara, la donació és de 25.000 euros, i anirà augmentant 1 euro per cada persona que s’uneixi a la cadena d’Actimel.

Participa en la Cadena de Recomanació Actimel: www.actimel.es

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.