Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 4 de maig de 2011

Es presenta la Fundació Fèlix Mantilla, un projecte per combatre el càncer de pell i en el qual participa el Clínic

Fundación Félix MantillaEl divendres es va presentar la Fundació Fèlix Mantilla, un projecte contra el càncer de pell en el qual participa l’Hospital Clínic. Aquesta fundació col·labora amb un equip d’investigadors d’aquest centre liderats pel Dr Josep Malvehy, director de la Unitat de Melanoma del Servei de Dermatologia, i entre ells la Dra Susana Puig, coordinadora de recerca de la mateixa unitat. A més, el Dr Malvehy és membre del patronat de la fundació, que presideix l’ex tennista Fèlix Mantilla.

El projecte es va presentar durant la inauguració del torneig Mútua Madrid Open 2011, que va donar tota la recaptació del dia a la fundació. A més, es va celebrar una roda de premsa a la mateixa Caja Màgica, on ha tingut lloc l’Open de Madrid, i que ha comptat amb la col·laboració d’esportistes d’alt nivell, com Rafael Nadal o Novak Djokovic. Aquesta fundació també estarà present en altres tornejos importants el proper any, i està previst que arribi a altres esports, sobretot els que estan exposats a l’aire lliure, com l’esquí, el ciclisme o la natació.

L’objectiu de la Fundació Felix Mantilla és la promoció de la salut a través de l’esport, fomentar conductes saludables, ajudar al finançament de programes contra el càncer de pell i promoure la recerca en aquest camp. La va crear el 2010 l’ex tennista, que es va haver de retirar de l’esport professional després d’haver patit fa deu anys un melanoma, que li diagnosticar i tractar el Dr Malvehy.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.