Categories

Entrada publicada a:

dijous, 26 de maig de 2011

El GAPI del Cap les Corts rep un premi Acadèmia/CAMFiC

El projecte GAPI del CAP Les Corts ha estat guardonat amb el Premi Acadèmia / CAMFiC a la millor iniciativa de millora dels serveis sanitaris en atenció primària. L’acte de lliurament va tenir lloc el 24 de maig a Barcelona, a l’auditori de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, que atorga els premis, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC ).

El Grup d’Autogestió de Professionals incentivats (GAPI) és una iniciativa pionera que es desenvolupa al CAP Les Corts, i que es basa en l’aplicació d’un nou mètode d’autogestió professional en l’entorn de l’atenció primària. Està dirigit pel Dr. Augusto Anguita, i porta en actiu des de febrer de 2009.

Segons l’Acadèmia, s’ha escollit GAPI “per considerar que presenta una metodologia adequada com a millor iniciativa de millora dels serveis sanitaris d’atenció primària, presentant, a més, bons resultats de mesura post intervenció”. L’Academia és una comunitat científica, que reuneix a professionals de la salut de Catalunya, Balears, València i Andorra. És la corporació mèdica més important del país, per nombre de socis, de societats i d’associacions que la integren, i pel volum d’activitats científiques que anualment desenvolupa.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.