Categories

Entrada publicada a:

dijous, 19 de maig de 2011

El Clínic rep el premi Humanisme i Medicina a la institució sanitària més destacada

El Dr. Amaya y el Dr. SalmerónL’Hospital Clínic ha rebut el premi Humanisme i Medicina, que atorguen l’Instituto de Bioética y Humanidades Médicas (IBH) i la Fundación SEMERGEN. El Dr Carlos Amaya Pombo, vicepresident de la Federació Europea de Metges Assalariats, va ser l’encarregat de lliurar el premi al Clínic, en la categoria d’Institució Sanitària més destacada, que va rebre el Dr. Joan Manel Salmerón, adjunt a la direcció mèdica. L’acte va tenir lloc el 28 d’abril a l’Hotel Villa Real, de Madrid.

Els premis Humanisme i Medicina ressalten les facetes humanístiques i els valors ètics dels professionals de diversos àmbits relacionats amb la pràctica mèdica, i són designats per un jurat format per grans personalitats de l’àmbit sanitari. A més del Clínic, estaven nominats en la mateixa categoria dos centres nacionals de referència, com són l’Hospital de Parapléjicos de Toledo i el Gregorio Marañón, de Madrid.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.