Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 23 de maig de 2011

El Clínic col·labora en un llibre sobre la insuficiència hepàtica

Chronic Liver FailureEl Dr Pere Ginés, cap del Servei d’Hepatologia de l’Hospital Clínic i investigador de l’IDIBAPS, és coautor del primer llibre que cobreix tots els aspectes de la insuficiència hepàtica crònica, juntament amb el Dr. Patrick Kamath, de la Mayo Clinic, i el Dr Vicente Arroyo, Director del Centre Esther Koplowitz. Es tracta de Chronic Liver Failure: mechanism and management, que cobreix per primera vegada en un sol volum tots els aspectes de la insuficiència hepàtica crònica, des de la patogènesi a la gestió actual. Cada capítol està signat per un expert reconegut en l’àrea, i que també aporta els coneixements més recents de la tècnica en aquest camp de la medicina.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.