Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 18 de maig de 2011

Celebra el Dia Mundial del Metge de Família en les xarxes socials

El dijous 19 de maig se celebra el Dia Mundial del Metge de Família, i des de la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (semFYC) se’ls vol homenatjar d’una manera diferent, a través de les xarxes socials.

La iniciativa, promoguda per WONCA (Organització Internacional de Metges de Família), es desenvoluparà a través de dues de les xarxes més importants: Twitter i Facebook. A través de la primera, els doctors explicaran per què van triar ser metges de família, què motivacions tenien i què els aporta la seva professió. La de Facebook serà per als pacients, que a través de l’esdeveniment “ Yo sé el nombre de mi médico de familia” podran comentar a la xarxa la relació que tenen amb el seu metge de capçalera.

Els usuaris d’aquestes xarxes socials poden accedir directament als esdeveniments des d’aquí:
Twitter
Facebook

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.