Categories

Entrada publicada a:

divendres, 29 de abril de 2011

Sant Jordi al Clínic

Llibres Sant Jordi 2011 al Clínic
La Direcció de Responsabilitat Social Corporativa de l’Hospital Clínic ha impulsat, juntament amb diverses editorials, la distribució d’èxits literaris entre els pacients. Així ha contribuït el centre hospitalari a celebrar la Diada de Sant Jordi. Les editorials participants han donat un total de 626 llibres per a adults, uns 200 llibres per a les mares de la seu Maternitat i uns 150 llibres per a adolescents de psiquiatria infantil. Confiem que amb aquest regal l’estada a l’hospital hagi estat més agradable.

Els llibres han estat regalats amb caràcter de donació per les següents editorials:

Editorials que han donat Llibres per Sant Jordi 2011

Llibres Sant Jordi 2011 al Clínic

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.