Categories

Entrada publicada a:

divendres, 1 de abril de 2011

La Marató tanca l’edició 2010 amb 8.735.103 €, la xifra més alta de la seva història

La Marató de TV3

Avui s’ha tancat la recaptació de la darrera edició de la Marató de TV3, destinada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Amb els donatius que han arribat fins al 31 de març, La Marató 2010 aconsegueix el marcador més alt de la història del programa, que fins ara el tenia l’edició 2004. Un excel·lent resultat que se suma a les fites aconseguides el mes de desembre en mobilització i participació socials. L’edició 2011 estarà dedicada a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits.

Les 71.325 trucades de donatius al 905 11 50 50, els milers de donatius arribats a través d’internet i de mòbils, les aportacions d’empreses i la potent mobilització social generada entorn del programa, amb un total de 1.361 activitats populars, han determinat l’excel·lent resultat de La Marató 2010, el millor mai assolit en les 19 edicions del programa. Un total de 8.735.103 € que suposaran una injecció important de recursos econòmics per a la recerca en lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

El 18 de desembre La Marató de TV3 arribarà als 20 anys amb un programa dedicat a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. El tema, en plena efervescència en l’àmbit científic, inclou el trasplantament d’òrgans sòlids, com el cor i el pulmó, el de teixits, com la còrnia i la pell, i la medicina regenerativa tant en òrgans com en teixits.
L’entorn de l’Hospital Clínic felicita la Marató de TV3, una iniciativa amb la qual col·labora any rere any de forma estreta.

Per a més informació: La Marató de TV3

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.