Categories

Entrada publicada a:

dimarts, 12 de abril de 2011

La Dra. Kathy McGilton col·labora durant un mes amb l’Hospital Clínic de Barcelona

La Dra. Kathy McGiltonLa Dra. Kathy McGilton es troba aquests dies a Barcelona. Aquesta infermera canadenca col·labora amb el col·lectiu d’Infermeria de l’Hospital Clínic per integrar les cures basades en l’evidència científica a la seva pràctica professional. Comparteix així la seva experiència, que ja ha desenvolupat amb èxit al seu país, gràcies a una beca de l‘Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya (AGAUR). La seva estada en el Clínic ha estat possible gràcies a les gestions de la Direcció d’Infermeria i tindrà una durada de quatre setmanes, del 28 de març al 21 d’abril.


El mètode que impulsa la Dra. McGilton consisteix en una pràctica crítica i reflexiva de la infermeria, buscant les millors pràctiques i per a això, en molts casos, és obligat qüestionar-se la praxi tradicional. El seu treball consisteix a revisar els protocols d’Infermeria amb dos objectius clars: millorar els resultats de salut del pacient i poder argumentar, quantificar i demostrar aquestes millores en la cura. La infermera canadenca liderarà diverses sessions de treball i donarà diverses conferències durant aquest mes, que estaran dirigides als membres de tots els Instituts i Centres del grup Clínic.

La Dra. McGilton és un referent internacional. És infermera i científic sènior a l’Institut de Rehabilitació de Toronto, a més de professora associada de la Facultat d’Infermeria i del Departament de Ciències de la Rehabilitació de la Universitat de Toronto.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.