Categories

Entrada publicada a:

dijous, 28 de abril de 2011

III Jornades d´Atenció compartida en Pneumologia sobre Infeccions respiratòries

III Jornades d´Atenció compartida en Pneumologia sobre Infeccions respiratòriesEl proper 6 de maig tindran lloc les III Jornades d’Atenció Compartida en Pneumologia a l’Hospital Sagrat Cor que enguany tractaran les Infeccions Respiratòries. L’objectiu de les jornades, organitzades pel grup clínic de pneumologia de l’Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra (AIS-BE) i l’Hospital Sagrat Cor, és proporcionar una visió pràctica i actualitzada sobre els principals problemes de coordinació que es plantegen en l’entorn del pacient amb infecció respiratòria, així com conèixer les dificultats del maneig comú entre l’Hospital i Atenció Primària, reforçar els coneixements i establir les possibles solucions a les deficiències que apareixen a la pràctica diària

A la web de l’HUSC hi trobareu  més informació i un enllàç per la inscripció on-line:
http://www.docencia-husc.com/

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.