Categories

Entrada publicada a:

divendres, 29 de abril de 2011

Èxit de la conferència Fòrum Salut Clínic “Claus per a un envelliment satisfactori”

La conferencia fue un éxito de asistenciaL’envelliment satisfactori és aquell que aconsegueix que les funcions físiques i mentals de l’individu es deteriorin només en l’etapa final de la seva vida. Aquest ha estat el tema de l’última conferència del Fòrum Salut Clínic, que es va celebrar el passat dijous 28 d’abril a l’Hospital Clínic, i que va ser un èxit d’assistència. El Dr Ferran Masanés, de la Unitat Geriàtrica del centre català, va impartir la conferència Claus per a un envelliment satisfactori, en la qual va explicar per què mantenir actiu tant física com socialment té un impacte de primer ordre sobre la qualitat de vida i estat de salut del ciutadà.

Envellir és un procés fisiològic, progressiu i universal, i que està determinat per factors genètics, psicològics, i socials. Durant aquest procés es produeix un deteriorament de les funcions de l’organisme que incrementen la vulnerabilitat de la gent gran.

Fòrum Salut Clínic és un cicle de conferències de divulgació sanitària que respon a la voluntat de proximitat amb els ciutadans i la vocació docent del Clínic. El proper dijous 26 d’abril se celebrarà la propera conferència, titulada Diabetis i salut. Us esperem com sempre, a les 18:30 a la Sala d’Actes Farreras Valentí de l’Hospital.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.