Categories

Entrada publicada a:

dilluns, 4 de abril de 2011

El Clínic celebra la conferència “Les malalties al·lèrgiques: una epidèmia del segle XXI”

 El Dr. Valero imparteix la seva conferènciaLes malalties al·lèrgiques han estat les protagonistes de la última conferència del Fòrum Salut Clínic, que es va celebrar el passat 31 de març a l’Hospital Clínic. El Dr. Antonio Luis Valero Santiago, al·lergòleg del Servei de Pneumologia i Al·lèrgia Respiratòria de l’Institut Clínic del Tòrax de l’Hospital Clínic, va impartir la conferència, titulada Les malalties al·lèrgiques: una epidèmia del segle XXI, en què va explicar els tipus d’al·lèrgies, com es manifesten i quines evolucions poden seguir, a més de com han de ser tractades i els mètodes de prevenció.

Les malalties al·lèrgiques són una de les raons més freqüents per les quals els pacients busquen atenció mèdica. En els últims 30 anys han augmentat significativament, i es preveu que segueixin aquesta tendència a mesura que transcorre el segle.

Fòrum Salut Clínic és un cicle de conferències de divulgació sanitària que respon a la voluntat de proximitat amb els ciutadans i la vocació docent del Clínic. El proper divendres 28 d’abril es celebrarà la propera conferència, titulada Claus per mantenir un envelliment satisfactori. Us esperem com sempre, a les 18:30 a la Sala d’Actes Farreras Valentí de l’Hospital.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.