Categories

Entrada publicada a:

dijous, 14 de abril de 2011

El CAP Les Corts rep un premi COIB 11 a la Innovació Infermera

El Grup d'Autogestió de Professionals Incentivats (GAPI)

El Grup d’Autogestió de Professionals Incentivats (GAPI), del Centre d’Atenció Primària Les Corts de Barcelona, ha estat reconegut pel Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona (COIB) amb el premi COIB 11 a la Innovació Infermera. El lliurament de premis va tenir lloc el passat 11 d’abril, dins del marc de l’acte A prop teu, en el Auditori de Barcelona.

El COIB ha seleccionat al projecte de l’equip dels Corts en considerar-ho una proposta coherent amb la pràctica de la infermeria, que millora la salut del pacient i que és resultat de la labor d’un equip interdisciplinari en el qual es promou el lideratge infermer. El jurat ha considerat que el GAPI fomenta els valors propis de la disciplina, com el respecte, l’interès pels altres i la solidaritat.

Els premis COIB 11 pretenen projectar el nou perfil professional de la infermeria i reconèixer el treball i esforç d’aquells que contribueixen al creixement, revaloració i projecció social de la bona pràctica infermera. A més de la Innovació Infermera, aquests guardons reconeixen la Trajectòria Professional, la Bona Pràctica Assistencial, la Iniciativa Docent, la Difusió i Comunicació de la Professió Infermera, i el premi A prop teu.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.