Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 30 de març de 2011

L’Hospital Clínic rep el Premi Mans Solidàries

Premios Manos SolidariasLa tasca de l’Hospital Clínic de Barcelona en l’eradicació de la malària ha estat guardonada en la I Edició dels Premis Manos Solidarias, en la categoria d’Innovació i progrés. A més del projecte que lidera el Dr. Pedro Alonso, també han estat reconeguts els programes De mujer a mujer, de la Fundació Vicente Ferrer, i Proniño, de Fundació Telefònica. Els premis els atorguen Loterías del Estado, Cruz Roja i el Grupo Zeta, i es lliuraran el 14 d’abril.

La malària causa la mort d’entre dos i tres milions de persones a l’any, la majoria nens menors de cinc anys. La vacuna contra la malaltia impulsada pel Dr. Alonso ha entrat en última fase d’experimentació, per la qual cosa podria apropar-se la fi d’una epidèmia que causa la mort d’un nen cada 30 segons.

Els Premis Manos Solidarias reconeixen cada any la tasca d’organitzacions públiques i privades en l’àmbit de la integració, l’educació, la salut, la innovació o el medi ambient. Un jurat de nou persones decideix a qui es lliura el premi en tres categories: Desenvolupament Social, Compromís Corporatiu i Innovació i progrés.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.