Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 16 de març de 2011

L’Hospital Clínic és el centre preferit pels MIR

Hospital Clínic de Barcelona

L’Hospital Clínic és el centre més sol·licitat pels residents. Segons les dades del Ministeri de Sanitat, en cada convocatòria dels darrers deu anys per a l’assignació de places, el Clínic ha estat la primera opció per als MIR, seguit de l’Hospital Universitario Gregorio Marañón i l’Hospital Universitario La Paz, tots dos de Madrid.

El nivell d’un hospital se sustenta en tres pilars: l’assistència, la docència i la investigació“, ha declarat la Dra. Francesca Pons, directora de Docència del Clínic, a Diario Médico. L’Hospital Clínic sempre apareix com un dels millors centres assistencials de tercer nivell, i està considerat com el primer centre en investigació mèdica. Per potenciar la secció docent, el centre català va crear la figura del coordinador de docència per a cadascun dels instituts que formen part de l’hospital, i en el qual s’han implicat un gran nombre de professionals.

Aquest interès per potenciar la docència, juntament amb l’elevat nivell assistencial i científic del Clínic són, segons la Dra. Pons, “els factors clau que han fet possible que l’Hospital Clínic de Barcelona sigui el número u per als residents d’Espanya“.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.