Categories

Entrada publicada a:

dimecres, 2 de març de 2011

El Dr. Tomas Batlle, nomenat vicepresident de la SERME

El Dr. Xavier Tomas Batlle, del Servei de Radiodiagnòstic (CDIC) del Clínic, ha estat nomenat Vicesecretari de la Societat Espanyola de Radiologia Musculo – Esquelética (SERME) per els propers 4 anys.vitruvio_imgEl Dr. Xavier Tomas Batlle, del Servei de Radiodiagnòstic (CDIC) del Clínic, ha estat nomenat Vicepresident de la Societat Espanyola de Radiologia Musculo – Esquelética (SERME) per els propers 4 anys. La SERME es una associació mèdico-científica que agrupa metges i altres professionals dedicats a la radiologia osteomuscular. Els seus objectius s’orienten cap al diagnòstic i tractament de qualsevol aspecte relacionat amb l’aparell locomotor, per mitjà de la imatge.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.