Categories

Entrada publicada a:

divendres, 18 de març de 2011

Exposició sobre les aplicacions de la microscòpia electrònica de rastreig

La Facultat de Medicina acull aquests dies una exposició sobre les aplicacions biomèdiques i biològiques de la microscòpia electrònica de rastreigExposició SEM a la UB

La Facultat de Medicina acull aquests dies una exposició sobre les aplicacions biomèdiques i biològiques de la microscòpia electrònica de rastreig (SEM). El microscopi electrònic de rastreig obté imatges de gran resolució de les superfícies i té una gran versatilitat en les seves aplicacions tant en el camp de les ciències de materials com biomèdiques. Aquesta tecnologia permet, entre d’altres, l’anàlisi microestructural de cèl·lules i teixits en 3D, estudiar la immunolocalització i distribució d’epítops de membrana cel·lular o estudis morfològics de microorganismes i biomaterials. La mostra ha estat organitzada per la Unitat de Microscòpia Electrònica de la Facultat de Medicina UB, coordinada per la Dra. Nuria Cortadellas, i ha comptat amb la col·laboració de nombrosos usuaris del servei.

Comparteix aquesta entrada

  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter
  • email
  • LinkedIn
  • StumbleUpon

    Els comentaris estan tancats.